Brand
Tavane

Upa metalike tavani

Upa metalike tavani për punime të ndryshme në konstruksion të thatë gjatë të cilave është i nevojshëm fiksimi.

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Instalim i shpejtë
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

Upa metalike tavani për punime të ndryshme në konstruksion të thatë gjatë të cilave është i nevojshëm fiksimi.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Cilësi e lartë
  • E fortë dhe e besueshme

Paketimi

Articles information
Emri Gjatësia (mm) Gjerësia (mm) Transport packaging
EmriUpa metalike tavani Gjatësia (mm)40 Gjerësia (mm)6 Transport packaging100

Documentation

Selekto të gjitha
Të dhënat teknike të produktit
Të dhënat teknike të produktit
Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës