Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane

Upa nailoni me gozhdë

Upa nailoni me gozhdë për fiksimin e profileve U në strukturë

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Instalim i shpejtë
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

Upa nailoni me gozhdë për fiksimin e profileve U në strukturë

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Koha më e shkurtër e instalimit
  • Kyçi i integruar parandalon bllokimin e parakohshëm të upës gjatë instalimit
  • E lehtë për t'u futur me një çekiç dhe zhvidhosur nëse është e nevojshme

Paketimi

Articles information
Emri Gjatësia (mm) Diametër (mm)
EmriKunj 6/40 Gjatësia (mm)40 Diametër (mm)6
EmriKunj 6/60 Gjatësia (mm)60 Diametër (mm)6
EmriKunj 8/100 Gjatësia (mm)100 Diametër (mm)8

Documentation

Selekto të gjitha
Të dhënat teknike të produktit
Të dhënat teknike të produktit
Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës