Brand
Tavane

Varëse Direkte

Varëse direkte për ndërtimin e tavaneve të rreme dhe mbulesave horizontale të çatisë, përdoret për fiksimin e profileve CD (kornizë prej druri në raste individuale)

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Rezistencë ndaj zjarrit
Kategoria produktit
Aksesorë

Përshkrimi

Varëse direkte për ndërtimin e tavaneve të rreme dhe mbulesave horizontale të çatisë, përdoret për fiksimin e profileve CD (kornizë prej druri në raste individuale). Duke e përdorur atë, mbulesa e pllakës së gipsit është e pavarur nga lëvizja e strukturës origjinale, duke zvogëluar kështu mundësinë e çarjeve dhe duke e bërë më të lehtë rreshtimin e profileve të CD-së.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Cilësi e lartë
  • Reagim ndaj zjarrit, A1

Paketimi

Articles information
Emri Gjatësia (mm) Trashësia e materialit (mm)
EmriVarëse Direkte Gjatësia (mm)60, 125, 200 Trashësia e materialit (mm)1

Documentation

Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës