Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane

Vida gipsi filetim i trashë (për strukturat e drurit)

Vida gipsi filetim i trashë për të fiksuar pllakat e gipsit në sipërfaqe druri.

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Instalim i shpejtë
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

Vida gipsi filetim i trashë për të fiksuar pllakat e gipsit në sipërfaqe druri

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Shumë e fortë
  • Për sipërfaqe druri

Paketimi

Articles information
Emri Gjatësia (mm) Diametri (mm)
EmriVida gipsi filetim i trashë (për strukturat e drurit) Gjatësia (mm)35, 45, 55 Diametri (mm)3,5
EmriVida gipsi filetim i trashë (për strukturat e drurit) Gjatësia (mm)70 Diametri (mm)4,2

Documentation

Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës