Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane

Vida gipsi me filetim të hollë TN 212

Vida gipsi me filetim të hollë e destinuar për fiksimin e pllakave të gipsit në profile çeliku në ndërtim të thatë

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Instalim i shpejtë
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

Vida gipsi me filetim të hollë e destinuar për fiksimin e pllakave të gipsit në profile çeliku CW & CD në ndërtim të thatë

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Shumë e fortë

  • I mbrojtur me një agjent anti-korroziv

Paketimi

Articles information
Emri Gjatësia (mm) Paketë (copë)
EmriTN 212 25 Gjatësia (mm)25 Paketë (copë)1000
EmriTN 212 35 Gjatësia (mm)35 Paketë (copë)1000
EmriTN 212 45 Gjatësia (mm)45 Paketë (copë)1000
EmriTN 212 55 Gjatësia (mm)55 Paketë (copë)1000
EmriTN 212 70 Gjatësia (mm)70 Paketë (copë)500

Documentation

Selekto të gjitha
Të dhënat teknike të produktit
Të dhënat teknike të produktit
Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës