Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane

Vida Glasroc F

Glasroc F përdoret për të krijuar një mbulesë të veçantë për mbrojtjen nga zjarri dhe për të lidhur fletët së bashku.

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Instalim i shpejtë
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

Vida Glasroc F përdoret për të krijuar një mbulesë të veçantë për mbrojtjen nga zjarri dhe për të lidhur fletët së bashku.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Shumë e fortë
  • I mbrojtur me një agjent anti-korroziv
  • Vetëfiletuese

Paketimi

Articles information
Emri Gjatësia (mm) Diametri (mm)
EmriVida Glasroc F Gjatësia (mm)40, 50, 58, 70 Diametri (mm)3,5