Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane

Vida Hartfix HD

Vida Hartfix HD për pllakat Habito, Habito Hydro

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Peshëmbajtës
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

Vida Hartfix HD përdoret për të përforcuar pllakat e ndërtimit Rigips Habito, Habito Hydro dhe XRoc për profilet CW dhe CD.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Shumë e fortë
  • Peshëmbajtëse

Paketimi

Articles information
Emri Gjatësia (mm) Diametri (mm)
EmriVida Hartfix HD Gjatësia (mm)25, 35, 45 Diametri (mm)3,9
EmriVida Rigidur për mure Gjatësia (mm) Diametri (mm)3,9

Documentation

Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës