Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane

Vida kokëpetë

Vida kokëpetë për lidhjen e pllakave të gipsit me një nënstrukturë metalike në ndërtim të thatë.

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Instalim i shpejtë
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

Vida kokëpetë për lidhjen e pllakave të gipsit me një nënstrukturë metalike në ndërtim të thatë.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Shumë e fortë

  • Vetëfiletuese

Documentation

Selekto të gjitha
Të dhënat teknike të produktit
Të dhënat teknike të produktit
Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës