Brand
Mure ndarës

Vida Rigidur për mure

Vida Rigidur për pllaka gipsi Rigidur

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Instalim i shpejtë
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

Vida Rigidur për pllaka gipsi Rigidur. Përdoret për të përforcuar pllakat gipsit Rigidur H në profilet CW dhe CD.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Shumë e fortë
  • I mbrojtur me një agjent anti-korroziv

Paketimi

Articles information
Emri Diametri (mm)
EmriVida Rigidur për mure Diametri (mm)3,9

Documentation

Deklarata e Performancës