Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Fasada
Tavane

Vida Rigips GOLD TN

Vida Rigips GOLD TN për mure të thata përdoret për të fiksuar Rigips Glasroc X në profile metalike.

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Rezistencë ndaj zjarrit
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

Vida Rigips GOLD TN për mure të thata, E bërë prej çeliku, i trajtuar posaçërisht, i veshur me C3, përdoret për të fiksuar Rigips Glasroc X në profile metalike të bëra prej fletë çeliku deri në 0,7 mm të trasha.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Qëndrueshmëri e lartë
  • Reagim ndaj zjarrit, A1

Paketimi

Articles information
Emri Gjatësia (mm) Diametri (mm)
EmriVida Rigips GOLD TN Gjatësia (mm)25, 35, 45 Diametri (mm)3,8

Documentation

Selekto të gjitha
Të dhënat teknike të produktit
Të dhënat teknike të produktit
Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës