Brand
Veshje muri
Mure ndarës
Tavane

Vida vetëvidhosëse TB 221 (kokëpunto)

Vida vetëvidhosese e cila përdoret për të ngjitur pllakat e gipsit në profilet UA.

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Instalim i shpejtë
Kategoria produktit
Vida

Përshkrimi

Vida vetëvidhosese e cila përdoret për të ngjitur pllakat e gipsit në profilet UA.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Shumë e fortë
  • Vetëvidhosëse

Paketimi

Articles information
Emri Gjatësia (mm) Trashësia (mm) Një copë në një paketë
EmriTB 221 Gjatësia (mm)45 Trashësia (mm)3,5 Një copë në një paketë1000
EmriTB 221 Gjatësia (mm)25 Trashësia (mm)3,5 Një copë në një paketë1000
EmriTB 221 Gjatësia (mm)35 Trashësia (mm)3,5 Një copë në një paketë1000

Documentation

Selekto të gjitha
Të dhënat teknike të produktit
Të dhënat teknike të produktit
Deklarata e Performancës
Deklarata e Performancës