Brand
Mure të jashtme - Fasada

weberprim akril

Astar/bazë që përdoret për trajtimin e nënshtresës para aplikimit të produkteve përfundimtare
Lexo më shumë
Read less
Aplikohet lehtësisht
Përgatitet lehtësisht
Kategoria produktit
Astarë

Përshkrimi

weberprim akril është astar/bazë që përdoret për trajtimin e nënshtresës para aplikimit të produkteve përfundimtare, kryesisht, bojrave për fasadë dhe grafiatos. Përdoret për trajtimin e nënshtresës para aplikimit të produkteve përfundimtare. Balancon dhe u jep njëtrajtshmëri nënshtresave.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Përgatitet dhe aplikohet lehtë
  • Për ambiente të brendshme
  • Përmirësim i ngjitjes dhe rrafshim i imët

Paketimi

Articles information
Emri Pesha (kg) Sipërfaqja totale e mbuluar (m²) Paletë (kg)
EmriKovë plastike 8 kg Pesha (kg)8 Sipërfaqja totale e mbuluar (m²)32,00 Paletë (kg)480
EmriKovë plastike 25 kg Pesha (kg)25 Sipërfaqja totale e mbuluar (m²)100,00 Paletë (kg)600

Llogaritja e konsumit

Sipërfaqe
Lartësia (m)
Gjerësia (m)
Sasi (m²)
Muri
Height
Width
QTY:
Opening
Height
Width
Sasi

Dokumentacioni

Të dhënat teknike të produktit