Brand
Mure të jashtme - Fasada
Papafingo
Tavane

Isover VARIO® DoubleTwin

Shirit biadeziv, fleksibël, me fuqi ngjitjeje të lartë.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Aksesorë
Ngjyra
E bardhë

Përshkrimi

Shirit biadeziv, fleksibël, me fuqi ngjitjeje të lartë. Rekomandohet për fiksimin paraprak të membranës VARIO® KM Duplex UV në një suport të fortë. Përdoret në ambiente të mbyllura dhe ngjitet në nënshtresa si: PE, PA, letër alumini, dru, pllaka me fibra druri, pllaka gipsi, pllaka me bazë çimento, sipërfaqe metalike ose plastike. Nënshtresa duhet të jetë e thatë, pa pluhur dhe yndyrë.

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Ngjitje e fortë në shumë lloje sipërfaqesh
  • Lejon që membrana VARIO® KM Duplex UV të rregullohet
  • Nuk përmban tretës, PVC ose metale të rënda

 

Detajet e produktit

Titulli Gjatësia e rrotullës Gjerësia e rrotullës

Isover VARIO® DoubleTwin

50 metra lineare 19