Brand
Mure të jashtme - Fasada
Tavane të varur

Isover XPS

Panel termoizolues me bazë polistireni me skaje të pjerrëta.

Lexo më shumë
Read less
Kategoria produktit
Aksesorë
Ngjyra
E verdhë

Përshkrimi

Isover XPS është një panel termoizolues me bazë polistireni me skaje të pjerrëta. Aplikohet si panel termoizolues në mure dhe çati. Temperatura e ambientit në të cilën aplikohet produkti është midis +5 °C dhe +30 °C

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Rezistenca ndaj zjarrit: klasa E
  • Izolim termik
  • Rezistencë mekanike
  • Certifikim CAM

Detajet e produktit

Titulli Trashësia
(mm)
Dimensionet
(m)
m² / paketim m² / paletë
XPS 30 1.25×0.60 10.5 126
XPS 40 1.25×0.60 7.5 90
XPS 50 1.25×0.60 6 72
XPS 60 1.25×0.60 5.25 63
XPS 80 1.25×0.60 3.75 45
XPS 100 1.25×0.60 2.25 27
XPS 120 1.25×0.60 2.25 27