Brand

Varëse shirit per CD

Për fiksimin e veshjeve të çatisë dhe tavaneve të varura të montuara në profilin CD.

Lexo më shumë
Read less
Fortësi
Rezistencë ndaj zjarrit
Kategoria produktit
Aksesorë

Përshkrimi

Varëse shirit per CD Për fiksimin e veshjeve të çatisë dhe tavaneve të varura të montuara në profilin CD

Karakteristikat dhe avantazhet

  • Cilësi e lartë
  • Reagim ndaj zjarrit, A1

Documentation

Deklarata e Performancës