Weber është lider botëror në prodhimin e llaçrave industriale, me më shumë se 10 000 të punësuar nga 58 vende të botës, në 200 njësi prodhimi, Weber ka krijuar kështu një burim të pasur me njohuri nga e gjithë bota. Kjo na jep mundësinë që, duke kombinuar njohuritë e forta lokale dhe eksperiencën ndërkombëtare, të krijojmë më shpejt zgjidhje më të mira dhe të përshtatshme për klientet tanë, kudo që ata të ndodhen.

Gama e plotë e produkteve të markës Weber Saint-Gobain.

Sistemet e përbëra të termoizolimit të jashtëm.

Weber.Design - Sisteme pär mbrojtje dhe dekorimtä fasadave termike