Rendit sipas
35 results
Image
Sistemi 33

MUR FASADE GX2 CLIMA SA3 254/150 LV GX HF CLIMA

Mur i thatë perimetral me trashësi totale 254mm, me një strukturë, të izoluar, me një pllakë Glasroc X në faqen e jashtme dhe Habito në faqen e brendshme. Në sistem përfshihet termoizolim i jashtëm.