Aksesore fiksimi

Glasroc F (ridurit) vida
Vida specifike per instalimin e Glasroc F, te dizenjuara vecanerisht per rezistence ndaj zjarrit.
 • Zjarrdurues
 • Fiksim i sigurtë
 • Fiksim i fortë
 • Gati për përdorim (kuti)
RIGIDUR Vida 3,9x19 mm
Vida specifike gipsi, per pllakat Rigidur E, per lidhjen e elementeve me njeri tjetrin ne fiksimin e dyshemeve te thata.
 • Fortësi e garantuar
 • Fiksim i sigurtë
 • Fiksim i fortë
 • Gati për përdorim (kuti)
Climafit SBS GOLD TB 3,5 x 23
Vida per pllakat inovative Rigitone Climafit te pershtatshme per tavanet me ngrohje-ftohje, me aftesi te larte percjellshmerie termike.
 • Efiçencë Energjitike
 • Fiksim i sigurtë
 • Fiksim i fortë
 • Gati për përdorim (kuti)
Vida gipsi filetim te holle 212 TN
Vida gipsi me filetim te holle, per instalimin e pllakave te gipsit per mure ndares dhe bashkimin e profleve CD dhe CW.
 • Fiksim i sigurtë
 • Fiksim i fortë
 • Gati për përdorim (kuti)
Vida vete vidhosese 221 TB
Vida gipsi vete - vidhosese me koke punto. Lehtesi ne aplikim ne pllakat e gipsit per lidhjen me profilet e dyerve UA
 • Fiksim i sigurtë
 • Fiksim i fortë
 • Gati për përdorim (kuti)
Vida gipsi filetim te trashe 212 TD
Vida gipsi me filetim te trashe, per instalimin e pllakave te gipsit per mure ndares ne struktura druri.
 • Fiksim i sigurtë
 • Fiksim i fortë
 • Gati për përdorim (kuti)
Vida gipsi 212 DIY
Vida te thjeshta gipsi, per instalimin e pllakave te gipsit per mure ndares dhe bashkimin e profleve CD dhe CW.
 • Fiksim i sigurtë
 • Fiksim i fortë
 • Gati për përdorim (kuti)
Wf.Hd.SDr.Vida 421
Vida specifike per lidhjen e profileve me njeri - tjetrin.
 • Fortësi e garantuar
 • Fiksim i sigurtë
 • Fiksim i fortë
 • Gati për përdorim (kuti)
Upa Nailoni me gozhde
Upa nailoni të paisura me gozhdë për fiksimin e profileve CW në strukturën e murit peshëmbajtës.
 • Fiksim i sigurtë
 • Fiksim i fortë
 • Gati për përdorim (kuti)
Upa Tavani DN6 6x35
Upa metalike për tavane dhe montim të profileve në struktura betoni.
 • Fiksim i sigurtë
 • Peshëmbajtje e garantuar
 • Fiksim i fortë
 • Gati për përdorim (kuti)
HartFix Vida 3,9x25mm
Vida specifike per instalimin e pllakave Blue Accoustic dhe Habito ne sistemet e thata.
 • Izolim akustik
 • Fiksim i sigurtë
 • Fiksim i fortë
 • Gati për përdorim (kuti)