Pllaka gipsi inovative per perdorim specifik

Rigidur H12 & H15
Pllaka të përforcuara me fibra, rezistente ndaj impakteve për sistemet e thata me kërkesa të larta zjarrduruese dhe ambiente me lagështi të pjesshme
 • Rezistent ndaj lagështisë
 • Nuk dëmton ambientin
 • Zjarrdurues
 • Fortësi e garantuar
Rigidur E20 & E25
Pllaka të përforcuara me aftesi peshëmbajtëse, shumë të përshtatshme për dyshemetë e papafingove.
 • Rezistent ndaj lagështisë
 • Nuk dëmton ambientin
 • Zjarrdurues
 • Fortësi e garantuar
 • Trashësi
Glasroc F Riflex Multiboard
Pllakë gipsi shumë fleksibël, për sistemet e thata të harkuara, të cilat kanë kërkesa të larta dizajni.
 • Nuk dëmton ambientin
 • Qëndrueshmëri
 • Mund të riciklohet
 • Hapësira frymëzuese
 • Estetike & dizajn cilësor
Glasroc F
Pllakë gipsi e përforcuar me fibra qelqi për mbrojtjen nga zjarri të strukturave peshëmbajtëse të çelikut si trarët dhe kolonat.
 • Nuk dëmton ambientin
 • Zjarrdurues
 • Fortësi e garantuar
Glasroc H
Pllakë gipsi inovative me përbërje fibra xhami dhe veshje të veçantë kundër ujit, për sistemet e thata në ambiente me lagështi të vazhdueshme dhe kërkesa të larta të rezistencës ndaj zjarrit.
 • Rezistent ndaj lagështisë
 • Nuk dëmton ambientin
 • Zjarrdurues
 • Mund të riciklohet
Rigips Habito
Pllakë gipsi inovative e përforcuar kundër zjarrit, aftësi peshëmbajtëse dhe rezistencë ndaj impakteve.
 • Rezistent ndaj lagështisë
 • Izolim akustik
 • Nuk dëmton ambientin
 • Zjarrdurues
 • Fortësi e garantuar