Shirit rrjete vetë-ngjitës
Shirit rrjete vetë ngjitës për përforcimin e fugave midis struktura të gipsit. Vendoset midis shtresave të mbushësit të fugës për të parandaluar plasaritjet.
 • Suvatim i imët manual
 • Fiksim i sigurtë
 • Gati për përdorim (kuti)
Shirit letre për fuga
Shirit letre për fuga dhe kënde negative. I përshtatshëm për lidhjen e strukturave të gipsit me tavanet ekzistuese.
 • Suvatim i imët manual
 • Fiksim i sigurtë
 • Gati për përdorim (kuti)
Shirit me fibra xhami
Shirit me fibra xhami për bashkimet e pllakave të gipsit. Shumë rezistent termikisht dhe i lehtë për aplikim falë paketimit në rulona më gjatësi 25m.
 • Suvatim i imët manual
 • Fiksim i sigurtë
 • Gati për përdorim (kuti)
ALU Shirit Këndor
Shirit alumini me veshje letre për të gjitha llojet e këndeve. Shumë praktik në manovrim dhe përdorim falë paketimit në rulon.
 • Qëndrueshmëri
 • Gati për përdorim (kuti)
Shirit izolues vetë-ngjitës (blu)
Shirit izolues me ngjitje në një anë. Për izolimin e lidhjes midis profileve të gipsit dhe elementëve të ndërtesës.
 • Fiksim i sigurtë
 • Gati për përdorim (kuti)