Rendit sipas
60 Rezultate
Habito Clima Activ’Air®

Habito Clima Activ’Air®

Pllakë gipsi unike një llojin e saj për izolimin termik dhe akustik të mureve ekzistuese me teknologjinë Activ’Air®.

Varëse shirit per CD

Varëse shirit per CD

Për fiksimin e veshjeve të çatisë dhe tavaneve të varura të montuara në profilin CD.

Vida gipsi me filetim të hollë TN 212

Vida gipsi me filetim të hollë TN 212

Vida gipsi me filetim të hollë e destinuar për fiksimin e pllakave të gipsit në profile çeliku në ndërtim të thatë

Vida kokëpetë

Vida kokëpetë

Vida kokëpetë për lidhjen e pllakave të gipsit me një nënstrukturë metalike në ndërtim të thatë.

Upa metalike tavani

Upa metalike tavani

Upa metalike tavani për punime të ndryshme në konstruksion të thatë gjatë të cilave është i nevojshëm fiksimi.

Upa nailoni me gozhdë

Upa nailoni me gozhdë

Upa nailoni me gozhdë për fiksimin e profileve U në strukturë

Vida Glasroc F

Vida Glasroc F

Glasroc F përdoret për të krijuar një mbulesë të veçantë për mbrojtjen nga zjarri dhe për të lidhur fletët së bashku.

Vida Rigips GOLD TN

Vida Rigips GOLD TN

Vida Rigips GOLD TN për mure të thata përdoret për të fiksuar Rigips Glasroc X në profile metalike

Varëse Direkte

Varëse Direkte

Varëse direkte për ndërtimin e tavaneve të rreme dhe mbulesave horizontale të çatisë, përdoret për fiksimin e profileve CD (kornizë prej druri në raste individuale)

Kapëse këndore

Kapëse këndore

Përdoret për lidhjen e profileve CD në ndërtimin e një strukture tavani të varur.